Eu am prins peste 10 buc din care 6-7 ciortani si restul pana in 10kg. Toti par "din ceri noi" dar activitate exista mult mai ok decat anul trecut. Am rezervat tarziu si am luat standul 18 ca ala mi-a venit in minte prima data. Am ajuns destul de obosit pe balta si dupa pranz chiar am tras un pui de somn
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Am pescuit cu: Nu cu mare succes (doar un peste) si cred ca balta sa modificat putin in materie de comportament adica nu mai merg pop-urile asa bine...Vedem in viitor.
Cam tot ce am prins am prins la "Bilele lui Catalin" (ce urat suna
Cam asa arata: Pe spin stau foarte OK: Cei mai imbracati au venit pe "bila mare" iar ciortanii pe cele mici. Mi-au placut bilele sunt asa cum aveam nevoie si anume SOLUBILE ! Chiar cautam in iarna ceva de genul, ceva care sa stea pe substrat si sa fie solubil, foarte atractiv in masa apei cand se dizolva ! Ma uitasem pe la crapari ...... in fine bine ca am gasit acum.
Am mai incercat (am cumaparat prin decembrie) un pop-ul solubil (cica dar mie nu mi sa parut) de la Steg cu o singura trasatura (ratata din pacate): Am testat separat produsul si nu vad o solubilitate .... in fine o sa ajunga si asta ca altele adica nu o sa fie prea folosit. Eu aveam nevoie de un pop-up care sa lase "din el" in masa apei asa cum fac noile bile de la Catalin plus ca cel de la Steg e mult prea flotant pt gusturile mele. Nici Oozing-ul de la Sonu nu-mi place. Poate pe viitor Cataline faci si asa ceva
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
Ca nada am folosit exclusiv pelete, mix de red cu green si halibut de la Binamite Baits.
Urmatoarele doua weekenduri pe toata balta sunt concursuri
![Evil or Very Mad :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif)
![Sad :(](./images/smilies/icon_e_sad.gif)
![Wink ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)