Am fost duminica la Nucetu pentru ca aveam deja mai bine de o luna jumatate de la ultima plimbare ( ce de obicei cam asta fac, ma duc sa ma plimb nu sa prind peste
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
![Embarrassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
Balta amenajata frumos cu iarba tunsa locuri ok (au si pontoane) reguli stricte dar decente deci vis.
Am pescuit pe standul 1 (primul cum intri )dupa o observatie la prima ora crapul era inca la stuf voios si cu chef de joaca. Am folosit doua lansete cu doua vaduri unul in stanga mea la ~15 metri la 1.5 metri de stuf ( era o zona mai curata, in apropierea stufului am gasit pe substrat bete si crengi). Al doilea vad a fost in fata la proximativ 30 metri nadit masiv si a fost si primul care s-a activat cu un set de carasi frumosi.
Dupa aproximativ o ora de la inceputul pescuitului vadul din stuf a inceput sa produca crap. Mai exact de la ora 9 pana pe la ora 13 am reusit sa aduc la mal 5 crapi (doi de 2kg, 2 de aproximativ 1.5 kg si piesa de rezistenta a fost un grasun de 5 kg). Intre acesti 5 crapi am mai avut ceteva trasaturi violente nefinalizare cu intepare + 3-4 druluri scurte de ~10 secunde.
Vadul din fata a fost abandonat pentru ca printre crapii de la stuf aveam trasatura la 5 -10 minute ce caras si nu am mai putut face fata la doua lansete.
Am parasit balta cu un zambet tamp la ora 3.
In concluzie, drumul este bun accesibil pe orice vreme, peste cat cuprinde (sunt un adevarat noob in ale feederului deci daca eu am prins prinde oricine), administratorul ( din teren) un nene decent si prietenos. Captura totala ~11kg crap + ~8-9 kg caras.
Aveti poze mai jos: