Va salut!
Este recomandat ca atunci cand gasesti un prag, sa pescuiesti pe el sau la baza lui?
Multumesc
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pescuit in praguri
Moderator: sorinhc
-
Re: Pescuit in praguri
la baza lui de obicei
Zsolt zicea ca daca dai la crap pescuiesti jos pe prag, daca vrei platica si caras te muti sus pe prag.
Asta e teoria.. eu nu am pescuit niciodata la feeder...inca astept " sculele"
Bafta!
Asta e teoria.. eu nu am pescuit niciodata la feeder...inca astept " sculele"
Bafta!
pestii au comportament diferit in funcţie de baltă, anotimp, vreme si...ei mai stiu ce...cel mai bine e sa incerci si pe prag si la baza si vezi unde-i gasesti...Pe la emisiunile de carpfishing din cate am vazut, intotdeauna plaseaza o lanseta şi sus pe praguri sau "movile"...si la "Razboiul crapilor", emisiunea aia cu englezoi, am vazut ca intotdeauna incearca si sus pe prag, la apă mica...
Multumesc frumos pentru informatii!
- catalin232
Important este sa gasesti pragul respectiv , apoi stii cum sa abordezi pe parcurs , nu e greu sa incerci ambele variante , atat sub cat si deasupra pragului . In general , vara pe canicula pestii tind sa stea la apa mica ( e mai oxigenata ) , la fel primavara cand incepe sa se incalzeasca , dar sunt perioade din an , intre perioadele de incalzire/racire cand iti mananca sub prag ... este de incercat , cum ziceam la inceput, important e sa gasesti pragul respectiv.
Catalin Constantinescu
http://www.FeederShop.ro
Revista Dependent De Feeder
Pagina noastra de Facebook
Emisiuni Video
http://www.FeederShop.ro
Revista Dependent De Feeder
Pagina noastra de Facebook
Emisiuni Video
Înapoi la “Pescuitul pe balti, lacuri si baraje. Tactici si tehnici.”