Arata ok lanseta , mult mai bine acum, decat in varianta cu inscriptii pe ease pare ca in martie urmeaza sa primim un upgrade la Benzar Method .. un upgrade substantial
Cataline daca stii ceva mai da si tu din casa ...![]()
![Smile :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Moderator: sorinhc
Arata ok lanseta , mult mai bine acum, decat in varianta cu inscriptii pe ease pare ca in martie urmeaza sa primim un upgrade la Benzar Method .. un upgrade substantial
Cataline daca stii ceva mai da si tu din casa ...![]()
Este Cata si pescarul , dar nu poti una fara alta ... degeaba conteaza pescaru daca nu duce scula ...Cat la suta e lanseta și cât la suta e pescarul?Pai iti spun eu parere dupa 2 sezoane , nu unu.
Un par de lanseta, urata, grea, ieftina . Dar isi face treaba, a pus in raft cateva cupite
Trimis de pe al meu WAS-LX1 folosind Tapatalk
Hai ca devine interesant... Probabil mulți vor comenta prețul..Am pipait la targ prototipul si lanseta noua nu are nici o legatura cu modelul Method.
Blankul este carbon Toray, este foarte usoara si are inele si mandrina de calitate. Nu cred ca e o lanseta de distanta dupa parerea mea se pescuieste la 80-max 90m si o vad potrivita si pentru rau.
Si pretul difera- va fi undeva la 800-900 lei
depinde foarte mult unde va fi pozitionata fata de ce exista pe piata la momentul actual !Am pipait la targ prototipul si lanseta noua nu are nici o legatura cu modelul Method.
Blankul este carbon Toray, este foarte usoara si are inele si mandrina de calitate. Nu cred ca e o lanseta de distanta dupa parerea mea se pescuieste la 80-max 90m si o vad potrivita si pentru rau.
Si pretul difera- va fi undeva la 800-900 lei
Înapoi la “Echipament si accesorii”
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 12 vizitatori