Q&A

  • pescuit la feeder pe apa rece
    In sezonul rece nu am rezultate bune

   Question:  Pescuit la feeder pe apa rece – nu am rezultate bune… Va salut cu mult drag! Sunt Mihai,  autorul articolului „Mie unul feederul mi se potriveste”  si castigatorul concursului de articole. Am primit premiile si tin sa va multumesc din suflet pentru ca m-ati ales. Mi-am facut curaj si am mai scris unul…  nu pentru ….citeste mai departe!

  • fir de pescuit la feeder
   Fir de pescuit la feeder pentru râu

   Fir de pescuit la feeder pentru mreana de pana la 3 kg Question: Va rog sa-mi recomandati din oferta Feeder Shop un fir de pescuit la feeder pe care sa-l folosesc la pescuit pe rau , pestele tinta pana fiind mreana pana la 3 kg. Answer: Pentru pescuitul la Feeder in conditiile descrise de dumneavoastra ….citeste mai departe!

  • pelete pentru pescuit cu method feederul
   Pelete pentru pescuit cu method feederul si aditivi

   Question: Ma intereseaza sa cumpar pelete pentru pescuit cu method feeder-ul , dar va rog sa-mi recomandati cateva nume plus aromele cu care sa le imbunatatesc… Answer: Daca doriti sa folosti pelete pentru pescuit iarna sau  la inceputul sezonului atunci aveti de ales intre : Bait-Tech Carp & Coarse, Bait-Tech Carp Feed Pellets si Bait-Tech ….citeste mai departe!

  • pescuit la feeder pe vant iarna
   Pescuit la feeder pe vant puternic

   Question: Cum pot sa practic un pescuit la feeder pe vant puternic? In general  nu observ trasatura si cand recuperez carligul e gol sau am acolo un pestisor  prins de cine stie cand… Answer: Stilul de pescuit la feeder permite abordarea celor mai diferite locaţii, de la bălţi şi lacuri până la râuri şi fluvii, ….citeste mai departe!

  • Alegere varf de feeder potrivit

   Question: Cam sa aleg un varf de feeder din cele cu care vine echipata lanseta? Exista un criteriu clar stabilit sau e o optiunea fiecaruia? Answer: Alegerea unui varf de feeder potrivit într-o partidă de pescuit poate influenţa decisiv rezultatul pozitiv de la finele zile. Din această pricină, merită puţin mai multă atenţie în luarea ….citeste mai departe!