Concursuri de pescuit la feederStiri

Campionatul mondial de pescuit la feeder, pe cluburi

In weekendul 31.03-02.04.2017, a avut loc editia I de Campionat Mondial pe Cluburi de pescuit la feeder – Rio Jucar,  Spania.

Fiind o competitie noua,  în mod exceptional fiecare țară a fost reprezentată de câte 2 cluburi (respective locul 1 si 2 la calificarile interne) , iar echipele au fost formate de câte 4 oameni ( in loc de 5 cum ar fi fost normal) .

Romania a fost reprezentata de Shimano PescuitArad si de catre Asociatia Sportivă de Pescuit Fintinele Feeder.

Ambele  echipe au reusit rezultate excelente care atesta cresterea nu doar in popularitate a sportului cu bigudiuri de la noi, cat  si cresterea in valoare a pescarilor din tara noastra. Intr-o editie cu 31 de cluburi participante, România iși plasează ambele echipe trimea superioara a clasamentului .

Echipa Shimano Arad a reusit un rezultat excelent, ocupand locul 4 , “la mustata” de locul 3 , departajarea facand-o nu punctele ci cantitatea.

Chiar daca nu au avut o clasare la fel de buna Precum Shimano Arad, echipa de la Fantanele (locul 11) , au avut in „lot” cel mai bun pescar roman ce a participat la acest CM in persoana lui Bodea Marius care a reusit un loc 1 in sector in prima mansa si un loc 2 in sector in mansa a-2-a .  S-a clasat pe locul 4 in clasamentul individual cu 3 puncte.

Si Arad-ul au avut un loc 1 in sector, obtinut in mansa a-2-a, prin  Catalin Hornoi. Un rezultat foarte important pentru ca  Romania a avut astfel o echipa clasata pe locul 1 la general in mansa a 2-a .

Felicitari baietilor pentru rezultat si speram ca pe viitor sa aduca si o medalie!

Rezultatele din prima zi – Mansa I Campionatul Mondial de pescuit la feeder, pe cluburi:
rezultate mansa I 1

rezultate mansa I 2

rezultate campionatul mondiald e pescuit la feeder pe cluburi 3

rezultate campionatul mondiald e pescuit la feeder pe cluburi 4

rezultate campionatul mondiald e pescuit la feeder pe cluburi 5

 

Rezultatele din mansa a aII-a – finale:

 

rezultate campionatul mondiald e pescuit la feeder pe cluburi final

Banu Claudiu

Din 2017 Antrenor de pescuit sportiv, editor si jurnalist specializat pe pescuitul la feeder, participant activ in competitii de pescuit, castigator al primei editii Fishing Star Romania, fondator al revistei dependentdefeeder.ro, colaborator Pescuitul Pentru Toti, realizator de emisiuni de pescuit. Pe langa scris, cocheteaza cu fotografia si videografia. Din 2019 dezvolta proiectul personal SuperPescar.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.