Contact

„Dependent de Feeder” – un proiect original conceput de Claudiu Banu si Catalin Constantinescu pentru  FeederShop.Ro

Ne puteti contacta  telefonic,  sau pe email. Ne puteti aborda cand ne intersectam pe malul apei.  Ne gasiti usor si pe retelele de socializare.

 

Catalin Constantinescu

Telefon:  0740-082-221 | Orange

Claudiu Banu

Telefone: 0730 492 484 | Digi
             

Email: de​pendentdefeeder [at ] gmail [punct] com

 

Vorbim deja de multi ani despre  faptul ca incercam sa sprijinim evolutia pescuitului romanesc  in general si despre  evolutia pescuitului la feeder , in particular.

Nu e vorba doar de pescuitul competitional, desi si acesta ar beneficia din munca noastra. Incercam sa ajutam marea majoritate a pescarilor sa ajunga la nivelul  aniilor in care traim, si cu pescuitul.  Vorbim dea face trecerea naturala catre ape mai bogate in peste, ape mai curate, si mai ales un pescuit mai curat. Vorbim despre eleganta  pescarului civilizat, informat si educat. Despre faptul ca pescuitul nu trebuie sa fie altceva decat o pasiune  care sa creeze legaturi intre oameni, o metoda de relaxare analogica  tot mai potrivita in vremurile digitale pe care le traim.  O intoarcere la natura si o mostenire de la strabuni pe care o putem lasa nepotilor.  Asta daca ne implicam.  Daca dam informatia mai departe. Daca ne putem bucura pentru cel pe care l-am invatat sa prinda peste , chiar si atunci cand noi nu prindem.