Evenimente si noutatiStiri

Fishing Star – The Fishing and Hunting Channel

Fishing Star este o emisiune-concurs prin care se urmărește găsirea unui nou realizator pentru postul F&H.  Nu este un concurs de prins peste, cat unul de prins pescari cu vorbele la ei, pescari capabili sa joace rolul de prezentatori ai unei emisiuni de profil.

Așadar o emisiune concurs  care oferă oricui se înscrie posibilitatea de a se prezenta in fata camerei, de a cunoaște alti impatimiti, de a pescui cum stie mai bine si de a sta , daca vreți, in culisele unei emisiuni TV. Detalii mai multe regasiti daca DATI CLICK AICI!

Atunci cand am aflat despre ea, nu am ezitat sa ma inscriu, am participat si m-am simtit excelent in ciuda vremii capricioase, iar acum va invit sa urmărim episodul primei etape , cea de la Tancabesti.

Rezultatul acestei il vom afla impreuna cel mai probabil miercuri 16 Iulie, cand ar trebui sa apara episodul 2- etapa Lates!

 

Claudiu

L.E. (21.Iul) Am aflat ca voi fi unul dintre finalisti. Alaturi de mine, pe celelalte stiluri: Paun Bogdan si Adrian Alexandru.

Please accept YouTube cookies to play this video. By accepting you will be accessing content from YouTube, a service provided by an external third party.

YouTube privacy policy

If you accept this notice, your choice will be saved and the page will refresh.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.