Salutare !
Sunt feederisti care pescuiesc la "Pellet Wagler" pe comerciale ? Si daca da cu ce succes ? Cum e tehnica ? Merita sa investesti intr-un bat dedicat ?
Pellet Wagler o alternativa pt comerciale ?
Moderator: sorinhc
Pellet Wagler o alternativa pt comerciale ?
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
"Nu te certa niciodată cu oamenii proşti. Te vor trage în jos la nivelul lor şi te vor bate prin experienţă." - Mark Twain
M-au dat banii afara din casa asa ca am plecat la pescuit !!!! Ce bine era
Re: Pellet Wagler o alternativa pt comerciale ?
Eu sigur am sa incerc anul acesta, unde pescuiesc de obicei ,am observat crapi hranindu-se la suprafata, sotia a si reusit sa prinda unul de 5 kg, asa ca m-am hotarat si de BF i-am cumparat un Maver Genesis Pro Commercial Combo de 12 ft, am sa va impart experientele noastre dupa primele partide .
Si eu am incercat anul trecut in 2 partide si intentionez sa o fac mai des. Rezultatele sunt mixte inca nu am putut trage o concluzie. Ce e sigur insa...daca vreti o lanseta feeder si una pe waggler si amandoua ca la carte...imposibil
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Eu am incercat cu avon-ul pe Măgura ceva waglere de la Matrix cu momitor sub ele. Fără succes:(
Trimis de pe al meu SM-G935F folosind Tapatalk
Trimis de pe al meu SM-G935F folosind Tapatalk
Eu am incercat cu o lanseta de feeder de 10" pe Magura9 putin in doua partide. Doar cu boaba am dat la carlig si cu prassti ca in clipurile "Englejesti", succes zero
Sunt interesat de tehnica si daca se poate sa folosesc lanseta de feeder ar fi si mai bine.
Sunt interesat de tehnica si daca se poate sa folosesc lanseta de feeder ar fi si mai bine.
"Nu te certa niciodată cu oamenii proşti. Te vor trage în jos la nivelul lor şi te vor bate prin experienţă." - Mark Twain
Am vazut filmulete cu lansete feeder dar foloseau cosuletele plutitoare.