Catalin, nu se pune problema banilor. Pur si simplu vroiam sa testez acea nada care era deja inceputa. Am folosit din ea o singura data la apa calda.Pana la urma Trabucco Dark Expander nu este o nada de 6 lei. Are aceleasi ingrediente, consistenta si miros cu Sonubaits Supercrush Green, doar ca difera culoarea.
Bogdane , nu am vrut nici sa dau in producator , nici sa denigrez nada , nici sa te acuz ca dai cu nade ieftine. Citeste cu atentie ce am scris si ai sa intelegi probabil mult mai bine mesajul ..... Treaba cu 6 lei si 9 lei a fost data ca exemplu puteam foarte vine sa scriu de 12 si 16 lei sau orice alte sume , chiar nu conta, ideea de baza era alta
![Smile :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
.
Ca ai vrut tu sa testezi o nada asta eu nu stiam , ai spus ca mergi sa o folosesti desi nu aveai certitudine asupra ei doar ca este punga inceputa sau ma rog , doar pentru simplul motiv ca o aveai in casa.
Eu nu am facut decat sa iti atrag atentia ca decat sa mergi la pescuit si sa folosesti ceva in care nu ai incredere sau sa te bazezi strict pe un rationament de cost , este o abordare gresita din punctul meu de vedere .
Oricum ar fi , direct la subiect, Florentin a pus punctul pe I . In general nadele Expander si Explosive sunt nade care elibereaza foarte multe particule in masa apei si de obicei aceste nada nu sunt cele mai indicate la un pescuit pe ape curgatoare, nici macar ca si ingredient partial in nada ... Sunt extrem de putine ocaziile in care ai avea nevoie de o nada atat de activa pe curgatoare.
Chiar imi cer scuze daca te-am ofensat cumva cu mesajul anterior , crede-ma pe cuvant ca nu asta am avut in intentie.