CUPA REGIUNII DE SUD PESCUIT SPORTIV LA FEEDER
Moderator: sorinhc
Re: CUPA REGIUNII DE SUD PESCUIT SPORTIV LA FEEDER
Sal!!! Felicit si eu castigatorii, participantii, organizatorul, arbitrul si nu in ultimul rând administratorului baltii pentru logistica si implicare un mare BRAVO. Respect !!!
Graficul de mai jos arata cantitatea prinsa pe fiecare stand in cele 2 manse, vedeti ce diferente mari sunt de la o zi la alta.
Interesant...desi ce e drept nu au fost aceasi pescari pe aceleasi standuri, cu exceptia lui florentin. adica si pescarii si pescuitul s-au schimbat nu doar pestii . Dar da, cred ca toti au vazut cat e de activ ciortanul pe canicula si cat de mult a umblat vineri si sambata. Ajuta la asta si absenta structurilor notabile din balta si distributia probabila destul de ok a mancarii naturale. ca o concluzie, cred ca poate fi vazuta ca una din cele mai egale piste de concurs de pana acum, una pe care antrenamentul oficial se impune sa fie respectat musai, si pe care sper sa mai fie concursuri anul acesta.
- catalin232
Eu vad in graficul ala cum s-a mutat pestele din sectorul B in sectorul A in a 2-a zi de concurs ... aproape fara exceptie , B-urile au produs mai bine Sambata decat Duminica iar A-urile au stralucit in ziua a 2-a de concurs.....
Cel mai edificativ in ceea ce priveste "egalitatea" pistei este exact standul 23 pe care a pescuit Florentin ... el a picat pe acelas loc in ambele manse si daca in prima zi a scos peste 20 kg , in a 2-a nu a mai reusit sa scoata decat vreo 4,5 kg . Asadar , atat pescarul cat si ce a folosit nu s-au schimbat , insa peste nu am mai fost prezent in acelas numar.
Se poate spune ca trebuie sa ai bulan sa pici pe un loc bun , perfect adevarat in 80 % dintre locatiile pe care se tin concursuri , insa aici se vede treaba ca bulanu tine pana la un punc si daca nu te pricepi sa tragi pe ei atunci cand ii ai in fata , poti pierde foarte usor un loc bun .
Ca exemplu il luam la tinta tot pe Florentin , daca nu tragea tare in prima mansa , nu lua podium , el fiind ajutat de balotaj. Asadar, locul si momentul conteaza enorm , dar mai conteaza si pescarul ... zic si eu ...
Cel mai edificativ in ceea ce priveste "egalitatea" pistei este exact standul 23 pe care a pescuit Florentin ... el a picat pe acelas loc in ambele manse si daca in prima zi a scos peste 20 kg , in a 2-a nu a mai reusit sa scoata decat vreo 4,5 kg . Asadar , atat pescarul cat si ce a folosit nu s-au schimbat , insa peste nu am mai fost prezent in acelas numar.
Se poate spune ca trebuie sa ai bulan sa pici pe un loc bun , perfect adevarat in 80 % dintre locatiile pe care se tin concursuri , insa aici se vede treaba ca bulanu tine pana la un punc si daca nu te pricepi sa tragi pe ei atunci cand ii ai in fata , poti pierde foarte usor un loc bun .
Ca exemplu il luam la tinta tot pe Florentin , daca nu tragea tare in prima mansa , nu lua podium , el fiind ajutat de balotaj. Asadar, locul si momentul conteaza enorm , dar mai conteaza si pescarul ... zic si eu ...
Catalin Constantinescu
http://www.FeederShop.ro
Revista Dependent De Feeder
Pagina noastra de Facebook
Emisiuni Video
http://www.FeederShop.ro
Revista Dependent De Feeder
Pagina noastra de Facebook
Emisiuni Video
A fost stabilita data si locatia pentru cupa regiunilor. 21-22-23 Octombrie 2016. Locatia Pristol Mehedinti.
va rog primi 15 din clasament sa confirme prezenta si sa achite contravaloarea de 100 lei pana pe data de01.08.2016data dupa care daca nu se strang 15 persoane mergem la urmatori din clasament.
va rog primi 15 din clasament sa confirme prezenta si sa achite contravaloarea de 100 lei pana pe data de01.08.2016data dupa care daca nu se strang 15 persoane mergem la urmatori din clasament.
-
caut persoana din Bucuresti care vrea sa imparta drumul Bucuresti-Pristol cu mine.Il iau si-l aduc, asta in ideea ca e mai ieftin pentru amandoi.deoarece am drum lung de facut si nu prea imi convine sunt nevoit sa caut partener de drum.
- sirbu mihai
La Pristol se pescuieste pe Dunare sau este balta ? N-ar strica mai multe detalii pentru cei care sunt interesati sa vina.
CS APS
-
pe Dunare...
- Mugurel Georgescu
Cred că ne trebuie și pg
Trimis de pe al meu GT-I9505 folosind Tapatalk
Trimis de pe al meu GT-I9505 folosind Tapatalk
De P.G se vor ocupa organizatorii va fi unul colectiv doar pe durata concursului. Locatia este pe dunare.
Cat priveste drumul poate ca cu Mega Bebe ar fi mai convenabil cred ca pot merge lejer 6 cu Bebe are si remorca pentru echipament.
Înapoi la “Concursuri de pescuit la feeder - din Romania”