Balta Camineasca sezon 2017 si 2018

Info despre balti , tarife, locuri de pescuit, rezultate. Harti si alte informatii relevante.

Moderator: sorinhc

sorinhc

Re: Balta Camineasca sezon 2017

Mesajde sorinhc » Lun Mai 08, 2017 8:21 am

Cataline! Ce-ti mai place crapul!
:lol:
"Nu te certa niciodată cu oamenii proşti. Te vor trage în jos la nivelul lor şi te vor bate prin experienţă." - Mark Twain

M-au dat banii afara din casa asa ca am plecat la pescuit !!!! :) :) :) Ce bine era :(

catalin232

Mesajde catalin232 » Lun Mai 08, 2017 8:40 am

Cataline! Ce-ti mai place crapul!
:lol:
Sorine , nu imi place tata , dar imi place sa il prind acolo unde toti gasesc scuze : a dat drumu la apa , au dat de mancare la peste , nu mai e nici broasca in apa , a dat pastile, a bagat azot etc... toate ineptiile din lume mai putin " habar nu am sa pescuiesc " :) . Sa imi fie scuzata aroganta , dar nu mai pot cu creierii capului pe tema asta ... Adica vine unu se aseaza pe locul tau pe care nu ai prins absolut nimic si scoate peste ... pai ce inseamna asta? Ca e ala bulanos din cale afara sau ca tu ala care ai fost inainte habar nu ai avut cum sa iti prinzi pestele din fata? :twisted: :evil:

ramadri

Mesajde ramadri » Lun Mai 08, 2017 9:03 am

Te înțeleg perfect. Eu deja imi mușc mâinile sa nu dau vreun reply pe grupul respectiv. In aceeasi zi cu filmarea de pe Camineasca, pe același grup, alții erau nervoși ca pe balta Aprozii nu au prins nimic in prima ora in care au ajuns, după care au plecat furioși. Mama, deja imi venea sa urlu... Pe bune... O balta e proasta pentru ca tu nu prinzi nimic in prima ora?
Cine avea vorba aia CU si LA feeder? Sa inventam încă una "pescar" = om cu undite si pescar = om care (știe sa) prinde pește

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

sorinhc

Mesajde sorinhc » Lun Mai 08, 2017 9:06 am

a dat drumu la apa
Tot mananca indiferent de jocul apei dar in alte locuri.....
au dat de mancare la peste
Ai de dat la greu ! La cat manaca astia....nu degeaba crapul este porcul apelor noastre.
a bagat azot
E scump ca dracu. Daca faci un calcul matematic simplu te ia durerea de cap cat e de scump.

Parerea mea Cataline este ca "lumea" nu stie/nu vrea sa stie lucruri de genul celor de mai sus explicate simplu si la obiect. E usor si psihologic chiar necesar sa dai vina pe astfel de lucruri ;) . Mai lucram la mentalitate putin si peste 50 ani nu o sa mai auzi de astea :lol: :lol: .

;)
"Nu te certa niciodată cu oamenii proşti. Te vor trage în jos la nivelul lor şi te vor bate prin experienţă." - Mark Twain

M-au dat banii afara din casa asa ca am plecat la pescuit !!!! :) :) :) Ce bine era :(

catalin232

Mesajde catalin232 » Lun Mai 08, 2017 9:09 am

Ca sa vezi "facutu dracu " eu l-am prins la 20-30m de deversor unde curgea "Dunarea " , am fost nevoit sa dau cu method de 45 ca nu statea pe loc .... si culmea , am si prins peste... chiar imi pare rau ca nu am mai putut sta inca 1-2 ore ca iesea spectacol, nici nu se activase bine vadul , am dat 4-5 cosulete de nada inainte sa ma apuc pe method, "greul" abia dupa o ora incepea :lol: :lol: :lol: :lol:

claudiue

Mesajde claudiue » Lun Mai 08, 2017 9:45 am

Cel mai smeker a fost ala de zicea ca se umbla la apa pe Sarulesti...genial omu!

RM!
Sent using Tapatalk

catalin232

Mesajde catalin232 » Lun Mai 08, 2017 11:04 am

Cel mai smeker a fost ala de zicea ca se umbla la apa pe Sarulesti...genial omu!

RM!
Sent using Tapatalk
Daca vrei sa razi , vezi aici filmare de mare meserias , fix in ziua aia :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

https://www.facebook.com/fugarumacri.ad ... 470305092/

LS: Aviz amatorilor ... nada si momeala " Orice " nu este buna :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nu stiu de unde se cumpara sau cum poti face rost de ea , dar dupa cum ne invata nenea, nu prinde peste :lol: :lol: :lol:

CISMAS

Mesajde CISMAS » Lun Mai 08, 2017 11:57 am

am si eu doua intrebari, cum e sa "plantezi" cu lansete de crap in...50m :o
in halul asta a ajuns drumul in cateva zile ? a ploat nu gluma
si in zona unde are rigola e tot asa ?

sorinhc

Mesajde sorinhc » Lun Mai 08, 2017 12:05 pm

cum e sa "plantezi" cu lansete de crap in...50m :o

:lol: :lol: :lol: :lol: E viata ! :lol: :lol: :lol: :lol: si apoi trage caraselul :lol: :lol: :lol:

ramadri

Mesajde ramadri » Lun Mai 08, 2017 12:31 pm

Bai... Dupa ce ca eu ma abțin maxim sa nu le scriu ălora nimic, voi continuați aici :)

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Înapoi la “Unde am pescuit”