Daiwa J-Braid !!!
Moderator: sorinhc
Re: Daiwa J-Braid !!!
Acum dupa ce l-ati folosit o perioada, puteti confirma/infirma faptul ca acest fir cedeaza rapid in conditii de abraziune?
Ruie Melu!
-
Cel impletit in 4 nu cedeaza asa usor. Ce e drept se aplatizeaza....
Trimis de pe al meu WAS-LX1 folosind Tapatalk
Trimis de pe al meu WAS-LX1 folosind Tapatalk
Am comandat si eu 0.06...sunt chiar curios. Nu imi permit sa dau 250lei pe un fir mega premium si nu are rost in cazul meu, nu particip la competitii doar bat apa de placere.
- sirbu mihai
Trebuia sa mergi pe 0.10. Cel de 0.06 e prea subtire, nu-i ce trebuie. Ma refer la J-Braid x 8.Am comandat si eu 0.06...sunt chiar curios. Nu imi permit sa dau 250lei pe un fir mega premium si nu are rost in cazul meu, nu particip la competitii doar bat apa de placere.
Eu am si de 0.06. Pot sa-ti spun ca am avut surpriza sa-l rup din clips inca de la primele lansari...si nu o data. In momentul cand incerci sa-l scoti din clips cedeaza.
Problema sigur nu vine de la clipsul mulinetei
CS APS
Am luat si 0.10 . 0.06 vreau pe un viitor picker ultralight.
Am luat si eu un 0.10 si pare la fel de calutativ ca si tournament.. nu vad care ar fi diferentele in afara de pret
Sent from my iPhone using Tapatalk
- catalin232
Mult mai finut Tournament-ul , se lanseaza mai bine , se recupereaza mai bine ( nu ai zgomot atat de mare pe inele ) , dar.... noi nu pescuit cu naluci de 5-10 gr sa conteze aia 2-3-x+1 metri ce tii ofera Tournament 8x versus J-Braid 8x .... asa ca .. privind din unghiul asta si din pescuitul ambelor fire , J-Braid 8x este de 2x mai bun ca Tournament-ulAm luat si eu un 0.10 si pare la fel de calutativ ca si tournament.. nu vad care ar fi diferentele in afara de pret
Catalin Constantinescu
http://www.FeederShop.ro
Revista Dependent De Feeder
Pagina noastra de Facebook
Emisiuni Video
http://www.FeederShop.ro
Revista Dependent De Feeder
Pagina noastra de Facebook
Emisiuni Video
- Catalin Gurau