Si mai ales sa o tii cu doua maini la pozaSorine, cred ca nici tu nu esti in stare sa prinzi platicute de 10 gr., fara nici un fel de gluma, e o arta
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Moderator: sorinhc
Si mai ales sa o tii cu doua maini la pozaSorine, cred ca nici tu nu esti in stare sa prinzi platicute de 10 gr., fara nici un fel de gluma, e o arta
O artaSorine, cred ca nici tu nu esti in stare sa prinzi platicute de 10 gr., fara nici un fel de gluma, e o arta
Vineri o sa vina si transa 2 . Scuze , dar s-au dat cele care am apucat sa le facem ... Pana pleci , garantat le aiSalutare,
Cam pe cand se va face update de stoc la cele 2 nade Utopia ? Am avut salvat un cos de cumparaturi de 2 zile si astazi cand am vrut sa dau comanda nu mai erau pe stoc![]()
Intentionez sa fac o partida de 3 zile in zona Mila 23 peste 2 saptamani si as fi vrut sa "le vad" la lucru![]()
Asta e bine ......Scuze , dar s-au dat cele care am apucat sa le facem ... Pana pleci , garantat le ai
Si mai ales sa o tii cu doua maini la poza![]()
![]()
![]()
asta deja este magie, nu arta
![]()
![]()
Înapoi la “Magazinul FeederShop.ro”
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 4 vizitatori