Ba sa ploua Claudiu! Nici nu cred ca mai stiu sa pescuiesc pe vreme frumoasa Am fost la Camineasca, a plouat, am fost la Vaarlam a plouat, am fost la Sarulesti a plouat, chiar in fiecare zi. Abia m-am obisnuit
Felicitari castigatorilor si participantilor. Felicitari organizatorilor si celor care au pregatit masa. Foarte gustoasa! Multumim! Ma gandesc deja sa particip la etapa a II-a.
Despre Sarulesti ce sa zic, am fost surprins placut de marimea platicilor de acolo. Sper sa beneficiem in viitor de ceva toalete ecologice si de ce nu si de dusuri! Suntem totusi in 2017!
CUPA GREEN BAITS 2017
Moderator: sorinhc
- Mugurel Georgescu
-
Re: CUPA GREEN BAITS 2017
Multumim tuturor participantilor ,castigatorilor,gazdei si in mod special celor care au stat in spatele cortinei.....se stiu ei care.Multumesc Simota Remus,Rusu Lucian,Ciobeica Lucian,Theodor Diaconita ,Neamtu Gbriel si echipa de arbitraj.....o remarca asupra retetei lui Fiat Lucian la Borsul de peste....o sa facem un concurs si cu reteta lui..e interesanta
- catalin232
Re: CUPA GREEN BAITS 2017
Felicitari lui CAI , Boaca si Oros pentru podium, falicitari si participantilor, respect organizatorilor care s-au carat atata drum si se "incapataneze" sa tina acest concurs.
Am spus-o si la telefon , o spun si public, imi cer mii de scuze pentru ca nu am putut participa. Sper sa imi pot lua revansa in deplasare !
Am spus-o si la telefon , o spun si public, imi cer mii de scuze pentru ca nu am putut participa. Sper sa imi pot lua revansa in deplasare !
Catalin Constantinescu
http://www.FeederShop.ro
Revista Dependent De Feeder
Pagina noastra de Facebook
Emisiuni Video
http://www.FeederShop.ro
Revista Dependent De Feeder
Pagina noastra de Facebook
Emisiuni Video
Înapoi la “Concursuri de pescuit la feeder - din Romania”