Pescuit la Crap Moara Vlasiei2 - 2017

Info despre balti , tarife, locuri de pescuit, rezultate. Harti si alte informatii relevante.

Moderator: sorinhc

sorinhc

Re: Pescuit la Crap Moara Vlasiei2 - 2017

Mesajde sorinhc » Joi Feb 15, 2018 2:00 pm

Felicitari! Asa platici si carasi DA ! Poate prind si eu anul asta macar o partida in timpul saptamanii :cry: , sper !

;)
"Nu te certa niciodată cu oamenii proşti. Te vor trage în jos la nivelul lor şi te vor bate prin experienţă." - Mark Twain

M-au dat banii afara din casa asa ca am plecat la pescuit !!!! :) :) :) Ce bine era :(

nacea_dragos2001

Pescuit la Crap Moara Vlasiei2 - 2017

Mesajde nacea_dragos2001 » Joi Feb 15, 2018 7:22 pm

De sambata de pe moara
Fara crap dar distractie maxima cu o gramada de prezentari

ImagineImagineImagineImagineImagine

Sent from my iPhone using Tapatalk
Felicitari ! Totusi , ai avut trasaturi ... . Observ ca ai stat pe ponton in prima parte a baltii . Eu n am avut nici un tzac ultima data , tot pe ponton .
Acum 2 saptamani , balta era partial dezghetata si am stat in capatul de la padure . A functionat o singura montura , " medusa rig" , buchet de viermi cu spuma flotanta .ImagineImagineImagine

Trimis de pe al meu GT-P5100 folosind Tapatalk

sorinhc

Mesajde sorinhc » Vin Feb 16, 2018 11:52 am

Felicitari !
"Nu te certa niciodată cu oamenii proşti. Te vor trage în jos la nivelul lor şi te vor bate prin experienţă." - Mark Twain

M-au dat banii afara din casa asa ca am plecat la pescuit !!!! :) :) :) Ce bine era :(

admin
Site Admin

Mesajde admin » Mar Feb 20, 2018 1:01 pm

cand o sa ajung pe MV pentru prima oara , voi avea o dilema...sa dau dupa platicile alea ? sa dau dupa crap? decisions..decisions.

rosu r.

Mesajde rosu r. » Mar Feb 20, 2018 1:02 pm

Joci la 2 capete
Pop up de 8 sau 10 si prinzi si una si alta

catalin232

Mesajde catalin232 » Mar Feb 20, 2018 1:33 pm

cand o sa ajung pe MV pentru prima oara , voi avea o dilema...sa dau dupa platicile alea ? sa dau dupa crap? decisions..decisions.
EU am zis ca nu mai calc pe acolo , prea mare tiganie , dar mi-a bagat Razvan mortu`n casa ... fuck Carp ! Long Live the Bream ! :D

nacea_dragos2001

Mesajde nacea_dragos2001 » Mar Feb 20, 2018 2:22 pm

EU am zis ca nu mai calc pe acolo , prea mare tiganie , dar mi-a bagat Razvan mortu`n casa ... fuck Carp ! Long Live the Bream ! :D
N-am vazut cu mult mai multa tiganie decat pe alte balti ! Ba , dimpotriva , este un loc mult mai civilizat decat altele !

rosu r.

Mesajde rosu r. » Mar Feb 20, 2018 2:39 pm

N-am vazut cu mult mai multa tiganie decat pe alte balti ! Ba , dimpotriva , este un loc mult mai civilizat decat altele !

Long live big bream
Stai numa sa vina momentu care trebuia la Sarulesti sa vezi maturi

ImagineImagine

Costin Mirea

Mesajde Costin Mirea » Mar Feb 20, 2018 3:03 pm

Anul trecut in vara am facut o partida pe MV2, pe pontonul 1. M-am dus special acolo, cu tatal meu, sa vada si el cum e sa prinzi un peste mare. Am nadit in fata noastra, cam la 45-50 m, cu pelete de 2 si 4mm si Special G gold si apoi am asteptat marile capturi dar ..surpriza, invazie de platici, toate sarite de un kilogram. Cred ca am prins peste 20 de bucati. Venise paznicul si chiar patronul sa vada ce se intampla de intra numai platici, mai ales pe locul ala, despre care se stie ca da crapi mari. Pana la urma, ca sa ne atingem scopul, a trebuit sa aruncam peste patul de nada si in felul asta am reusit sa agatam cativa crapi. Concluzia pentru ziua respectiva a fost ca nada in combinatie cu particule mici a atras platicile iar crapii nu reuseau sa prinda loc la masa, desi am avut cateva partide pe aceasta balta in care am pescuit la distanta de maxim 20 m de mal, doar cu nada si pelete de 2 mm si nu am prins altceva decat crapi.
Costin Mirea

sorinhc

Mesajde sorinhc » Mar Feb 20, 2018 3:30 pm

@rosu.r pozele sunt de pe Sarulesti sau de pe MV2 ? Nu inteleg.

Înapoi la “Unde am pescuit”