Asta nu e bine .Eu cand am cumparat-o pe a mea am desperecheat fix trei lansete pana am gasit tronsoane fara defecte.
Benzar Method Feeder
Moderator: sorinhc
Re: Benzar Method Feeder
"Nu te certa niciodată cu oamenii proşti. Te vor trage în jos la nivelul lor şi te vor bate prin experienţă." - Mark Twain
M-au dat banii afara din casa asa ca am plecat la pescuit !!!! Ce bine era
M-au dat banii afara din casa asa ca am plecat la pescuit !!!! Ce bine era
Am luat si eu un Method Feeder de 3,90m. Nu am observat nicio problema de fabricatie la bat. L-am cumparat online si este impecabil. Este o lanseta buna la cat costa. Cu varfurile mai fine, merge folosita la method pe balta si la cos pe rau. Cu varful heavy(de 3 oz parca) folosesc lanseta la nadit! Este excelenta pentru asta. Te poti lasa pe ea fara frica!
Dap, n-am putut rezista , am cautat in alt magazin si pana la urma am luat una bucata Benzar Method 3.60. fara defecte.
(La fix o saptamana, au aparut noile modele No Limit si restul )
Arunca bine ( atat momitor incarcat de 45 + nada cat si method de 60 + nada).
Deocamda nu am avut nevoie mai mult de 70m, dar pleaca "tun", fir de 0.20, si o mulineta "bomba", urmeaza si mulineta dedicata.
(La fix o saptamana, au aparut noile modele No Limit si restul )
Arunca bine ( atat momitor incarcat de 45 + nada cat si method de 60 + nada).
Deocamda nu am avut nevoie mai mult de 70m, dar pleaca "tun", fir de 0.20, si o mulineta "bomba", urmeaza si mulineta dedicata.
Înapoi la “Echipament si accesorii”