Platica Mofturoasa 05.03.2016 Polcesti ( pista concurs)

Competiția vârfurilor colorate

Moderator: sorinhc

oros

Re: Platica Mofturoasa 05.03.2016 Polcesti ( pista concurs)

Mesajde oros » Dum Mar 06, 2016 2:10 pm

O sa fac poze promit

oros

Mesajde oros » Dum Mar 06, 2016 2:18 pm

Petre
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.

krpone

Mesajde krpone » Dum Mar 06, 2016 8:21 pm

Sa te porti frumos cu pasarica ;) :lol:
Carp Sorin

Costin Mirea

Mesajde Costin Mirea » Lun Mar 07, 2016 10:01 am

O sa scriu si eu cateva randuri despre acest concurs, pentru mine fiind prima data cand am participat la o astfel de competitie.
Mi-am dorit ca vremea sa tina cu noi si sa putem intra pe pista de concurs de la Polcesti, lucru care s-a si intamplat, insa cu foarte mari emotii (prietenii stiu de ce :D ).
Am folosit doua tipuri de nada, ambele din gama FeederX, Krill si Bream Brown, pe doua distante diferite, una aproape, la aproximativ 15-20 m si una pe la 50 metri. In nada am adaugat larve de libelula, viermi opariti si rama tocata.
Am inceput prin a pescui pe vadul din apropiere insa dupa o ora si jumatate neavand nicio trasatura, m-am mutat pe vadul celalalt de unde am reusit sa scot doua platicute. La niciuna din ele nu am sesizat trasatura, erau agatate in carlig cand am recuperat montura. In continuare am alternat intre cele doua vaduri dar fara vreun rezultat. Cu o ora inainte de final am renuntat la vadul de langa mal, am declipsat si am lansat undeva la vreo 35-40 metri, reusind sa scot de aici inca doua platicute. Trasaturile au fost abia perceptibile, desi am folosit un varf de 0,5 oz. Am mai avut inca o platica dar am pierdut-o inainte de a o baga in minciog.
La carlig am incercat cu viermi, in diferite combinatii, rame si larve de libelula dar nu am prins decat la doua larve puse pe carlig de 14, Preston PR 344.
Chiar daca per total nu s-a prea prins peste, vremea a tinut cu noi, compania a fost foarte placuta iar pentru mine a fost o experienta pe care nu as fi vrut sa o pierd.
Despre regulamentul fish & chips nu am decat cuvinte de lauda :lol:
Costin Mirea

dale

Mesajde dale » Lun Mar 07, 2016 4:32 pm

cataline pina la urma a fost pe pista de la polcesti un pescuit cu cirlige de 18 nu de 10.
sper sa-si revina pina in aprilie ca altfel o sa fie mai greu cu frunzele :roll:

Filip Catalin

Mesajde Filip Catalin » Lun Mar 07, 2016 6:39 pm

Pentru mine a fost cel mai usor concurs. In timpul concursului chiar am furat cel putin o ora de somn (colegul de la 25 poate sa confirme), iar ultima ora...nu am mai pescuit, am facut turul standurilor, stand de vorba cu fiecare participant. Insa, ce m-a deranjat, a fost ca faptul ca am atipit in cur pe scaun, cand vorba aia, Catalin, organizatorul, avea (din punctul meu de vedere) cel mai ravnit premiu in masina. Singura emotie care am avut-o, a fost balotajul, unde si acolo am fost la fel de ,,norocos,,. Am tras clasarea pe ultimul loc. In fine, pentru mine a fost cel mai usor concurs. Am mai participat la alte cateva concursuri, unde am avut clasari mult mai bune, dar...niciodata nu am castigat un premiu asa de...util. Merci Cata, iar data viitoare, cand mai organizezi, te rog eu, sa te odihnesti la fel de bine, pentru ca ti-au venit idei excelente cu privire la acordarea premiilor. Chiar ma uitam la nea Vasile si mi l-am imaginat cu coroana, dar fara ochelari. Am zis ca-i...Stefan cel Mare si Sfant, sau...frate geaman.

oros

Mesajde oros » Lun Mar 07, 2016 8:18 pm

sa va spun si eu ...guvidele a intrat la larva cu jumatate de sfert de rama ......si platicutica ....la 1 viermus roz bonbon ........asta a fost reteta mea .....am incercat sa fac o selectie ....dar am exagerat selectand .....si rezultatul..."dupa cum puteti uita" ......felicitari majestatii sale Vasile Mitrea I -ul pt performanta ! ...eu cel putin daca eram in 1245 BC nu muream de foame .....avantajele fizicului de scrumbie :D

RazvanFeeder

Mesajde RazvanFeeder » Mar Mar 08, 2016 10:01 pm

Cel mai ciudat concurs la care am participat :shock:
Apa rece , nu cred ca a contat in mod special nada (am incercat doua variante) sau ce ai pe carlig- poate doar combinatia larva + pinky
Eu n-am avut trasatura pana la ora 14.00, dupa care am prins 6 platicute si un Falus Pastoralis in ultima ora de concurs, totalizand cantitatea de 600 g :lol: :lol: :lol:
Cred ca pestele nu se plimba aproape deloc, tot ce s-a prins a fost intamplator in afara de imparatul Vasile Mitrea (nume predestinat, Mitra = coroana regala :D ) care a localizat carasul pe agatatura. Bravo Vasile , sper sa-ti port noroc si data viitoare la tragerea la sorti ;)
APS Feeder Club

catalin232

Mesajde catalin232 » Mar Mar 08, 2016 10:29 pm

cataline pina la urma a fost pe pista de la polcesti un pescuit cu cirlige de 18 nu de 10.
sper sa-si revina pina in aprilie ca altfel o sa fie mai greu cu frunzele :roll:

E rece mai omule , nu circula pestele.... dar tu iti pui mainile in cap in loc sa te bucuri cand vezi asa o pista egala ? :) . Era de plans daca plesneau cativa platici dalea mari .. abia atunci era jale .. dar asa.... o sa fie egal pentru toti :D

Eu spun ca se va mai schimba treaba .. mai este 1 luna , se mai incalzeste , trebuie sa inceapa sa umble ...nu cred ca o sa fie aceeasi situatie. In plus de asta , concursul asta de il ogranizez la inceput de an , daca prinde lumea peste , nu mai vine anul viitor. Ia sa ii intrebi :D

catalin232

Mesajde catalin232 » Mar Mar 08, 2016 11:02 pm

https://www.youtube.com/watch?v=PrL46sT1oeY

Multumim lui Dragos Melcher pentru filmare :D

Înapoi la “Concursuri de pescuit la feeder - din Romania”