Nufish Zippla Distance Feeder

Sfaturi, recomandari, sugestii despre lansete, mulinete accesorii si monturi.

Moderator: sorinhc

catalin232

Nufish Zippla Distance Feeder

Mesajde catalin232 » Lun Mar 28, 2016 8:36 am

Exclusiv la http://www.feedershop.ro am adus in stoc noile momitoare Zippla Distance Feeder

Imagine

Sunt cele mai bine gandite momitoare de tip Distance disponibile acum in piata ( si sincer nici nu vad cum ar putea fi imbunatatite ).

Cel mai important aspect este acela ca au acelas diametru in ambele capete si spre deosebire de oricare alt tip de momitor Distance , in momentul recuperarii de pe substrat nu imprastie nada pe o arie exagerat de mare ( cum se intampla la Bullet-uri din cauza plumbului ce obtureaza deschiderea de jos a momitorului) .

Nu in ultimul rand , poti avea control perfect asupra presiunii aplicata pe nada ( avand ambele capete egale, se incarca precum un momitor Open End normal) ceea ce inseamna ca poti controla timpul si modul de desfacere al acesteia.

Imagine

Disponibile in marimile Small si Medium : 30 , 40 , 50 gr
http://www.feedershop.ro/catalogsearch/ ... 0&q=zippla

admin
Site Admin

Re: Nufish Zippla Distance Cage

Mesajde admin » Lun Mar 28, 2016 8:48 am

La pro as mai adauga: Dupa testare am mai observat ca le pot incarca destul de mult cu vierme si ii pun dopuri de nada. Ceea ce la bullet sau distance cage...nu mere decat daca dai de jur-imprejur cu banda izolier.

Au si un contra: nu au inscriptionate greutatile pe ele. (eu mi-am luat un permanent marker rezistent la apa ... si le-am pictat)
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.

sorinhc

Mesajde sorinhc » Lun Mar 28, 2016 8:54 am

Arata bine ! Intrebare: Materialul plastic este flexibil sau casant?

;)
"Nu te certa niciodată cu oamenii proşti. Te vor trage în jos la nivelul lor şi te vor bate prin experienţă." - Mark Twain

M-au dat banii afara din casa asa ca am plecat la pescuit !!!! :) :) :) Ce bine era :(

catalin232

Mesajde catalin232 » Lun Mar 28, 2016 9:01 am

Arata bine ! Intrebare: Materialul plastic este flexibil sau casant?

;)

Este flexibil , dar nu moale. Este mai tare decat cel folosit la Plastic Open End Feeder Nisa. E ce trebuie ;)

RaresB

Mesajde RaresB » Lun Mar 28, 2016 10:13 am

Fara a supara pe nimeni, exista pe piata de ceva vreme ceva similar (care are si greutatea inscriptionata pe plumb :P) - Browning Jet Feeder.

catalin232

Mesajde catalin232 » Lun Mar 28, 2016 11:39 am

Fara a supara pe nimeni, exista pe piata de ceva vreme ceva similar (care are si greutatea inscriptionata pe plumb :P) - Browning Jet Feeder.

Nu e cu nicio suparare , dar eu spun sa te uiti mai atent la detalii ;) . 2 lucruri care merg pe 4 roti nu le poti numi masini ... unele sunt carute, altele biciclete cu premergatoare etc :D

catalinAR

Mesajde catalinAR » Lun Mar 28, 2016 4:55 pm

Nu cred ca se supara cineva, pana la urma tine de gusturi personale si de presupuneri. Am pescuit prin 2013 cu cosulete garbolino feeder roket si nu mi-au placut. Probail as fi vrut sa prind mai mult peste cu ele, avand in vedere ca am dat 30 ron pe 2 bucati. Posibil sa le fi folosit necorespunzator :? . Modelul Nisa, pare ceva similar. Pare.

admin
Site Admin

Re: Nufish Zippla Distance Feeder

Mesajde admin » Lun Mar 28, 2016 10:54 pm

Mick Vials, este cel care s-a plasat cel mai bine dintre toti din echipa Angliei anul trecut la campionatul mondial (echipa Angliei a castigat CM 2015), si este un pescar din echipa care este deloc intamplator inititulata "Preston Innovations World England Feeder team" ... dar la Cm a pescuit cu...Zippla. Mie imi place sa cred ca a facut-o tocmai pentru ca la nivelul ala ... detaliile conteaza enorm, si cu siguranta conteaza mai mult decat publicitatea.
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.

catalinAR

Mesajde catalinAR » Mar Mar 29, 2016 1:04 am

Nu neaparat ca si antiteza, ce urmeaza.
Motivatiile, indiciile sau intamplarile din viata reala sau cele servite virtual, ce ne determina sa facem anumite alegeri in privinta sculelor de pescuit, tin de regula de preferintele fiecaruia. Nimic mai mult. Preferintele, zic eu, sunt construite in mare parte pe presupuneri, indiferent daca sunt intemeiate dupa unii sau neintemeiate dupa altii. De ce zic presupuneri si nu certitudini? simplu!...din punctul meu de vedere nu prea exista certitudini pe baza carora avem siguranta ca un produs utilizat de X intr-o anumita imprejurare ne indica neaparat ca ar fi the perfect choice in this situation (ma refer la alegerea unor anumite scule si accesorii in detrimentul altora), cu foarte putine exceptii. Aaaaa ca talentul X-ului configureaza spre perfectiune si eficienta tot ce atinge...da :D. Nu de alta dar pe aceeasi formula logica ar insemna ca lansetele preston Ctech folosinte in ambele manse ale mondialului din Irlanda de catre un component al nationalei Angliei (chiar consultant la preston).....m-ar obliga sa le aleg in detrimentul celorlalte lansete de la Preston, mai ales cand vorbim de platica si babusca? sau ar trebui sa cumpar cosuletele folosite de Erdei in Belgia? si exemplele pot continua...de aia ziceam ce ziceam in postarea ce a precedat....preferinte-gusturi personale si presupuneri. Dar acestea sunt pana la urma cele mai importante din simplul motiv ca sunt ale noastre. Noapte buna. Cred ca nu o sa mai "scriu" o luna :lol:

ticairlandezu

Mesajde ticairlandezu » Mar Mar 29, 2016 8:53 am

Sunt foarte bune insa....eu nu am gasit in comert o plaja mai larga de greutati, 20,30,40g si nici dimensiuni mai variate mici, mediu, mare. Am doar de 35g si 50(sau 55) care intre noi fie vorba ultimele sunt cam grele pentru lac, amandou pa aceeasi diametru. Nici pentru rau nu sunt bune(cele grele) pentru ca sunt rotunde...poate pentru o nadire rapida!!!!
Catalin a vazut intr-o poza la mine ceva modele foarte bune, home-made facute aici in irlande si care sunt pe piata de vreo 10 ani!!!
Actualmente mai folosesc doar 3 modele de cosulete...modelul acesta, Browning-ul pentru viermi modificat(fanta laterala largita la maxim) si Nisa atunci cand e cazul.

Înapoi la “Echipament si accesorii”