Propunere pista de concurs
https://www.google.ro/maps/place/Baraju ... d27.258611
CUPA REGIUNILOR EDITIA A II-A
Moderator: sorinhc
- Besliu aka Copilu
Re: CUPA REGIUNILOR EDITIA A II-A
belea pe Prut , ii fac o vizita si bunici cu ocazia asta ca e destul de aproape de Mitoc. Sunt Pro cu locatia.
Cu respect , Marian !
-
- catalin232
Petru, intrucat voi o sa organizati editia 2017, am sa va rog sa faceti tot posibilul sa anuntati si o data . In functie de finala vom putea pune si noi concursurile din regiune. Ar fi genial daca nu am mai merge spre "decembrie" cu finala .
Catalin Constantinescu
http://www.FeederShop.ro
Revista Dependent De Feeder
Pagina noastra de Facebook
Emisiuni Video
http://www.FeederShop.ro
Revista Dependent De Feeder
Pagina noastra de Facebook
Emisiuni Video
- Besliu aka Copilu
da macar sa prindem si noi putina caldura afara
Cu respect , Marian !
-
am propus 15-16-17 septembrie 2017
Locatia e super OK si daca ii place lu' finu Marian eu nu pot decitb sA zic DA
Cred ca mai intai ar trebui sa va castigati dreptul de participare si apoi sa va ganditi sa participati...
Vasile, unii din noi mai avem recidive, nu ne trebuiesc vauchere. Cu o mreana nu se face primavara . nu-i asa?????
- george tomescu
Dragilor,
din postura de coorganizator al acestei competitii nu pot decat sa ma bucur pentru interesul aratat, chiar in conditiile in care prima editie a insemnat doar o mreana sau poate nici atat ...
Ce pot sa va spun in acest moment este faptul ca, impreuna cu Petru Diaconita si cu Marius Borchin, lucram la o noua varianta de protocol de organizare a acestei competitii. Evident, ca dorinta este de a imbunatati lucrurile, din punct de vedere al organizarii si desfasurarii.
Anul acesta, la prima editie, au fost identificate cateva aspecte care trebuiesc gandite din alta perspectiva, pentru a aduce un plus de valoare competitiei.
Chiar si treaba cu voucherele ... A fost si asta un drept de a participa.
Vom vedea daca il mentinem sau nu.
Indiferent cat de repede sau mai putin repede veti pune lansetele in cui, va astept cu observatii si propuneri atat pentru cupele regionale cat si pentru Cupa Regiunilor.
Multumesc anticipat,
din postura de coorganizator al acestei competitii nu pot decat sa ma bucur pentru interesul aratat, chiar in conditiile in care prima editie a insemnat doar o mreana sau poate nici atat ...
Ce pot sa va spun in acest moment este faptul ca, impreuna cu Petru Diaconita si cu Marius Borchin, lucram la o noua varianta de protocol de organizare a acestei competitii. Evident, ca dorinta este de a imbunatati lucrurile, din punct de vedere al organizarii si desfasurarii.
Anul acesta, la prima editie, au fost identificate cateva aspecte care trebuiesc gandite din alta perspectiva, pentru a aduce un plus de valoare competitiei.
Chiar si treaba cu voucherele ... A fost si asta un drept de a participa.
Vom vedea daca il mentinem sau nu.
Indiferent cat de repede sau mai putin repede veti pune lansetele in cui, va astept cu observatii si propuneri atat pentru cupele regionale cat si pentru Cupa Regiunilor.
Multumesc anticipat,
Club Sportiv APS
Înapoi la “Concursuri de pescuit la feeder - din Romania”