![Smile :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Aici vom anunta data deschiderii si tot aici o sa postam rezultate si noutati pentru sezonul 2017 .
Pagina oficiala : www.baltacamineasca.ro
Moderator: sorinhc
Nu cred ca se va pune vreodata probleme de crescut a carasului de acolo intrucat densitatea este foarte mare. Ceea ce iti pot confirma este ca , am fost in toamna pe acolo dupa ce a fost inchisa si am scos niste "carasei" de 400-600 gr de cea mai mare frumuseteCataline! O mai fi crescut carasul ala ? Tare as face prin aprilie o partida la fixa.
![]()
Pam ! Pam !am scos niste "carasei" de 400-600 gr de cea mai mare frumusete. Caras mare exista , insa trebuie sa treci de hoardele de carasi palmasi.
@catalin232 ! Ai adormit in post ? Ne lasi la voia Facebook ? Hai ca am vazut poza cu ciortanul prins la minipop-up utopia si florile din padure. Asteptam detalii de la tine cu privire la taxe,......Aici vom anunta data deschiderii si tot aici o sa postam rezultate si noutati pentru sezonul 2017 .
In mod flagrant de evident"Deschiderea oficiala este pe 17.03.2018". Probabil ai gresit,nu?
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 9 vizitatori