Articole de la cititori

Salutari de la Cristian Alin!

Buna ziua dragi dependenți de feeder.

Eu sunt un începător in pescuitul la feeder si va pot spune ca am urmarit aproape toate filmuletele de pe youtube si am inceput sa pun in practica tot ce am văzut.

Mai am multe de învățat dar știți cum se spune „repetarea este mama învățării „.

Va pot spune ca începând de anul acesta am pescuitul la feeder si am avut si cel mai mare peste prins si sper sa prind si mai mare. De fiecare dată când am fost la pescuit am fost cu un prieten care pescuieste clasic si mereu am avut mai multi pesti in juvelnic.

Acest stil de pescuit pe mine m-a atras deoarece este un pescuit la care nu ai cum sa te plictisești. De fiecare dată am pescuit cu cosulet si cu carlige preston pr 39 mărimea 14, linia principală de 0.20 si cu struna de 0.12, cu o lungime intre 30 cm si 70 cm. De fiecare dată am pescuit foarte liniștit si nu am avut probleme cu nici o agatatura in care sa pierd montura datorită faptului că am sondat apa.

Mai am de învățat multe si la acest capitol, care mie personal mi se pare foarte important sa sondezi apa bine si sa găsești eventualele praguri unde sa poti nădi si pescui sau structuri de care sa te ferești sau macar sa știi ca exista acolo pentru a te ajuta de ele.

Eu pentru început mi-am achiziționat o lanseta feeder kamasaki alfa de 3.90m/90 gr. cu care pescuiesc pe lacuri si o lanseta feeder carp expert method feeder 3m/150gr pentru pescuit pe râuri.

Va multumesc frumos pentru timpul acordat, fir întins.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.